Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Boot Düsseldorf je po dvouleté pauze zpět!
 
      Už příští sobotu, 21.ledna 2023 se po nekonečně dlouhé, dvouleté covidové přestávce opět otevřou brány největší evropské výstavy lodí a lodních sportů, BOOT Düsseldorf.

 
Pořadatelé hýřící nadšením z blížícího se restartu bussinesu pro letošní obnovenou výstavu slibují obzvláště atraktivní novinky a rozsáhlý doprovodný program. Pro návštěvníky bude otevřeno opět 17 hal plných zajímavých exponátů a příležitostí. Pro odbornou veřejnost a novináře jsou připraveny semináře se zaměřením na ekologii, setkání s osobnostmi z oboru a uděleny budou ceny v kategoriích "Yacht&Powerboot 22", "ocean Tribute" Award a "dive Award".
Pro "vyhladovělé" návštěvnické publikum je připravena celá řada doprovodných programů a celý veletrh se opět slibuje stát svatostánkem všech milovníků vody a vodních sportů všeho druhu a vynechán rozhodně nemá být žádný z nich.

Pro české návštěvníky, kteří na "Düsseldorf" jezdí pravidelně v hojném počtu se tak letos otevírá první možnost seznámit se s novinkami v oboru, okouknout nové lodě a případně se do některé z nich i zamilovat. Vzhledem k dosažitelnosti místa, (érem za 1,20h, autem 700km z Prahy) se zde rovněž naskýtá možnost výhodně za výstavní ceny před sezónou dokoupit chybějící vybavení a samozřejmě i získat se slevou členství v SeaHelp.

Stánek s číslem 55 letos bude tato rakouská firma, jejíž zájmy na Východoevropských trzích již od roku 2009 zastupují Lodě, s.r.o., přímo v centru haly č. 10. Informovat se zde můžete o aktuálním rozšíření rozmístění našich zásahových lodí, podmínkách členství, pojištění lodí a aktualit z evropské nejoblíbenější loďařské mořské destinace - Chorvatsku. Na stánku pro vás budeme mít připraveno i malé občerstvení, které jistě přijde také vhod.

Ahoj v Düsseldorfu!

redakce lode.cz

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>