Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
SportPrague jaro 2003
 
      V sobotu skončil v pražských Letňanech největší veletrh sportu. Letošní ročník byl oproti loňsku opět větší.

 
Od pátku do soboty měli pražané a ostatní zájemci čas navštívit Sportprague jaro, když středu a čtvrtek vyhradili pořadatelé pro odborníky. Správnou jarní náladu výstavě dodalo i mimořádně sluněčné počasí, které celý veletrh provázelo.

Návštěvníci Pražského veletržního areálu měli k dispozici čtyři výstavní haly plné zajímavých exponátů a atrakcí. Pořadatelům se díky velké pestrosi výstavy podařilo sladit dohromady zájmy pro celou rodinu sportů.

V rámci vloni vzniknuvší sekce ?Dovolená v karavanu a na lodi? jsme se tohoto svátku sportu účastnili i my. Na našem stánku se mohli návštěvníci dozvědět užitečné informace o lodích, charterech, předpisech atd. Přímo na stánku byly rovněž publikace, které nabízíme na internetovém obchodě Yachtshop.

V rámci této sekce se návštěvníkům představily i další firmy z našeho oboru. Zastoupeny byly stálice českého charteru ? pražský Sun Yacht, Yachting 2000, Zindulka Jachting, Česká lodní doprava, Lanex, Faubourg, CK S.E.N., Beta Tour.

Každý, kdo tedy přišel na letošní jarní Sportprague, měl proč být spokojen. K vidění bylo vedle sebe hned několik sportovních oborů, ve všech výstavních halách bylo plno, každý z vystavovatelů se snažil prezentovat to nejlepší a navíc byl k dispozici bohatý doprovodný program včetně módních přehlídek, aerobiku a dalších. Doufejme jen, že do příštího jara se provozovatelům PVA Letňany podaří naplnit jejich záměr dostavět přístupové komunikace tak, aby návštěvníci veletrhu nemuseli trávit v dopravní zácpě cenný čas.

Redakce Ré

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>