Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
London Boat Show 2006
 
      2. ledna - Tento pátek bude v Londýně zahájen další ročník tradiční výstavy lodí a vodních sportů London Boat Show 2006.

 
Na 700 vystavovatelů se bude prezentovat ve třech halách londýnského výstaviště ExCel London. Námořní jachty, motorové čluny, okruhové plachetnice, speciální pracovní lodě, motory, příslušenství, windsurfing, kanoe, kajaky, oblečení, doplňky a další můžete shlédnou ve dnech od 7.1. ? 15.1.denně od 10.00 do 17.00, v neděli 8.1. do 18.00, čtvrtek 12.1. do 21.00. Pátek 6.1. je určen pro odbornou veřejnost ? 7.00 ? 15.00.

Hydropool Marina ? zde bude vystaveno přímo na vodě více než 50 lodí počínaje rybářskými čluny, čluny RIBS, nebudou chybět ani luxusní motorové čluny a plachetnice.

V aréně vodních sportů si můžete kromě shlédnutí doprovodného programu vyzkoušet zdarma v bazénu 70 na 25 metrů pod vedením odborníka techniku jízdy na windsurfingu, kánoi nebo plachetnici.

Před jižní halou jsou po celou dobu konání veletrhu v Hydropool Marina plánovány závody rychlých motorových člunů ? Carmela Cap a Zap Cap.


Infomace o vstupném naleznete na http://www.londonboatshow.com/visiting/tickets.htm

www.londonboatshow.com

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>