Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Budete o svátcích plout nebo lyžovat?
 
      19. prosince - V případě, že se chystáte na nase hory, máme pro Vás aktuální informace .Prvním střediskem, kde bylo možno v této, na sníh zatím skoupé zimě lyžovat, je areál Černá hora v Janských Lázních

 
Zdejší středisko otevřelo 300 metrový úsek sjezdovka Anděl pokrytý technickým sněhem už počátkem listopadu. Po přerušení lyžařského provozu následkem oteplení byl provoz na dva týdny přerušen ale v tuto chvíli opět lze v uvedeném úseku lyžovat.

Další informace ze střediska:

Pravidelný provoz kabinové lanovky z Janských Lázní na Černou horu "Černohorský Express" denně od 8.30 do 17.30 hodin, dle jízdního řádu.

Lyžařský vlek Anděl v provozu v délce 300m. Provozní doba vleku je od 8.45 do 16.00 hodin. Na sjezdové trati 30cm technického sněhu. Denní lyžování za 300,-Kč pro dospělé, pro děti do 10 let za 200,-Kč.V ceně jízdenky zahrnuta zpáteční jízda kabinovou lanovkou. Běžecké tratě nesjízdné.

V případě naplnění stávající předpovědi počasí, bude technicky zasněžována sjezdovka Anděl v délce 1400m. Předpokládaný provoz celé sjezdovky Anděl ve středu nebo čtvrtek, budeme dále upřesňovat dle aktuálního stavu.

Více informací naleznete na nasem novém serveru www.lanovky-vleky.cz .

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>