Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Zkuste řídit parník v Praze
 
      Jak se jezdí s parníkem po Praze můžete od nynějška vyzkoušet na vlastní kůži a třeba si tak splnit svůj dávný sen.

 






Zažít můžete romantickou podvečerní projížďku osvětlenou Prahou z kapitánského můstku jednoho z pražských parníků, nebo třeba prostý nácvik manévrů s ocelovou čtrnáctimetrovou lodí vybavenou vším potřebným a navíc příďovým manévrovacím motorem. Pod dohledem zkušeného kapitána si sami vyzkoušíte nácvik průjezdů komorami, odplouvání a přistávací manévry, zkrátka vše co se vám bude hodit pokud uvažujete o zapůjčení podobné (i menší) lodě na svou dovolenou, kterou pak již strávíte beze stresů.

K dispozici pro tyto účely vám bude sloužit loď Santa Maria, která kotví v samém centru města jen pár kroků od stanice M Malostranská. Na palubě vás bude čekat občerstvení a příjemná posádka, která vás zaškolí do všech tajů plavby a vysvětlí vše potřebné. Vzhledem k této přípravě nebudete proto potřebovat žádné předběžné zkušenosti s ovládáním lodě. Po tomto nutném teoretickém úvodu bude již následovat samotná plavba, kterou budete (s asistencí kapitána) kormidlovat sami.

Santa Maria je vám k dispozici samozřejmě i pokud si chcete pozvat společnost, oslavit rodinné události nebo jen tak strávit romantické chvíle ve dvou. Zkušená posádka zvládne i svatební oslavy s kvalitním cateringem. Další informace a ceny plaveb lodě Santa Maria najdete v našem objednávkovém formuláři.

více na : zkuste kormidlovat parník v Praze

Přejeme příjemnou plavbu.

redakce

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>