Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Jubilejní desátý ročník výstavy boat Brno
 
      Široká sportovní veřejnost se již podesáté může těšit na dny plné pohybu, zábavy a inspirace. Čtyřlístek veletržních projektů SPORT Life, Bike Brno, boat Brno a Caravaning Brno otevře brány brněnského výstaviště již 10. listopadu.

 
Pro vyznavači jachtingu a dalších vodních sportů je určen především pavilon Z, který bude hostit mezinárodní výstavu lodí a vodních sportů boat Brno. Desítky vystavovatelů budou návštěvníkům prezentovat nové modely plachetnic, motorových člunů či dalších plavidel. V dlouhé řadě na výstavě prezentovaných lodí nebudou chybět značky jako např. Bavaria, Bayliner, Masterboat, Omicron, Catterpillar, Greenline, Galeon a další.

Zájemci budou mít na výstavě také nejlepší příležitost si vybrat ze široké nabídky charterových společností dovolenou na lodi. Výstava boat Brno nabídne také vedle samotných expozic zajímavý doprovodný program, v rámci kterého proběhnou na podiu přednášky a projekce ze světa vodních sportů. Tradičními tématy doprovodného programu budou jachting, kiteboarding či potápění.

Velmi zajímavé bude bezesporu povídání o plavbách repliky historické lodě z 18. století s názvem "La Grace". Organizátoři výstavy se také pokusí o spojení s Milanem Koláčkem tele-mostem s cílem zprostředkovat rozhovor mezi návštěvníky výstavy a tímto úspěšným jachtařem, aby se s nimi podělil o čerstvé zážitky z právě dokončeného závodu v sólové přeplavbě Atlantického oceánu s názvem "Transat 6,50".

I nadále zůstává návštěvníkům možnost získat zvýhodněné vstupné. Návštěvník se v případě zájmu může před samotnou návštěvou veletrhu zaregistrovat na internetových stránkách veletrhu a získat tak zlevněnou vstupenku za 120 Kč. Jedinou podmínkou je mít k dispozici funkční e-mailovou adresu. Tam bude zaslán registrované osobě poukaz na zlevněnou vstupenku ve formátu PDF.




Důležité ve zkratce ?

Termín výstavy: 10. - 13. listopadu 2011, Brno - Výstaviště
Otvírací doba: Čtvrtek - Sobota: 9.00 - 18.00 hod.; Neděle: 9.00 - 16.00 hod.

Vstupné:
Základní 150 Kč
Zlevněné 120 Kč
Rodinné 250 Kč, s využitím rodinného pasu 200 Kč

Pro více detailních informací sledujte průběžně internetové stránky www.boat-brno.cz.

Veletrhy Brno, a.s.

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>