Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Den otevřených dveří na přehradě Bystřička a MVE Ivančice
 
      Státní podnik Povodí Moravy uspořádá u příležitosti Světového dne vody na přehradě Bystřička a v malé vodní elektrárně Ivančice den otevřených dveří.

 
Zájemci nahlédnou s průvodcem do vnitřních prostor přehrady a elektrárny v sobotu 19. března 2016. Prohlídky začínají v 9 hodin.

VD Bystřička: Sraz zájemců o prohlídku bude na nádvoří u domku hrázného (správní budova vodního díla Bystřička). Prohlídky začínají vždy v celou hodinu od 9 hod do 14 hod.
MVE Ivančice: Sraz bude před areálem MVE. Pro parkování aut je určena odstavná plocha na levém břehu řeky Jihlavy (před hospodářským mostem). Prohlídky budou probíhat po skupinách max. 8 až 10 osob a to v čase od 9 hod do 14 hod.

Kvůli zvýšeným bezpečnostním opatřením bude platit přísný zákaz fotografování ve VD Bystřička i MVE Ivančice a vstup bude povolen pouze s malými příručními zavazadly sloužícími k uložení osobních dokladů (cca 20 x 20 cm). Prosíme proto návštěvníky, aby si na prohlídku brali jen nejnutnější věci.

Průvodci podají výklad k jednotlivým zařízením a zodpoví případné dotazy, které se k vodnímu dílu a elektrárně vztahují. Během prohlídky je nutné dbát na vlastní bezpečnost a dodržovat pokyny pracovníků podniku. Návštěvníkům doporučujeme vhodnou obuv s neklouzavou podrážkou do vlhkého prostředí a vzhledem k nízkým teplotám v přístupových štolách i vhodné oblečení. Děti do 15 let věku se mohou prohlídek zúčastnit pouze s doprovodem dospělých.
Povodí Moravy s.p. upozorňuje na možnost úpravy programu v souvislosti s aktuálním vývojem počasí a dalšími nepředvídatelnými okolnostmi. Informace o případných změnách budou oznámeny na webových stránkách www.pmo.cz. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Ing. Jana Kučerová
Tel.: +420 702 153 308
E-mail: kucerova@pmo.cz

redakce lode.cz

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>