Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Závodění
O Pohár Poštovní spořitelny ? slavnostní vyhlášení výsledků
 
      9. října - Již tuto neděli bude v ČYKu vyhlášena celosezónní soutěž pro LT Optimist, Cadet, a 420 vyhlášená Poštovní spořitelnou pod názvem O pohár Poštovní spořitelny. Všichni závodníci jsou pak zváni na závod Primátorský štít, který bude posledním závodem do Poháru Poštovní spořitelny zahrnutým.

 
Pražský ČYK bude tedy již tuto sobotu pořádat tradiční, letos již 63. ročník závodu Primátorský štít jehož hlavním partnerem je vedle pražského primátora Poštovní spořitelna. Závod byl rovněž zařazen do seriálu závodů, u nichž mohou závodníci získat od Poštovní spořitelny příspěvek na startovné. Co k jeho získání potřebujete již určitě dávno víte, ale pro jistotu zopakujme, že jediným předpokladem je mít účet u Poštovní spořitelny, případně je možno o jeho zřízení ihned požádat a příslušné peníze Vám na něj budou převedeny.

Závod LT Q, C, 420, FB, P a E startuje v sobotu v 11,00 dopoledne pod Vyšehradem a aktuální vypsání závodu, jehož ředitelem je ing. Zdeněk Davídek a hlavním rozhodčím Bc. Martin Soušek, naleznete kromě stránek ČSJ rovněž na našem serveru.

V neděli, po slavnostním vyhlášení výsledků Primátorského štítu bude v prostorách ČYKu přistoupeno rovněž k vyhlášení výsledků poháru Poštovní spořitelny. Vzhledem k častým dotazům ohledně stanovení pořadí sdělujeme, že vítězem poháru Poštovní spořitelny se stanou závodníci, kteří budou v den vyhlášení na oficiálním žebříčku Českého svazu jachtingu v daných lodních třídách na prvních třech místech. Započítány budou všechny závody, které závodníci v dané LT za právě minulou sezónu odjeli včetně těch, jejichž výsledky budou zaslány ke zpracování běžným způsobem do pátku 12.10. a do seriálu budou rovněž zahrnuty výsledky závodu Primátorský štít. Body ze závodů, které nebudou do uvedeného limitu ke zpracování zaslány, nebudou moci být vzaty v úvahu.

Ceny a jejich předání

Tak, jak bylo na začátku řečeno, odměněni budou závodníci podle pořadí, příslušnost ke stejné posádce nebude vzata v úvahu. Vítězům budou ceny předávat představitelé Poštovní spořitelny. Věcné ceny, hlavní plachty pro LT Q a spinakry pro C a 420 budou závodníkům předány na místě. Jejich dodavateli jsou: pro LT Q - Dušan Srb, pro LT C Josef Ovčička a pro LT 420 německý Segelmeister Mueller.

Peněžní odměna bude na místě předána jen formálně a bude převedena na účet vedený u Poštovní spořitelny, který bude po vyhlášení výsledků oznámen vyhlašovateli. Pokud takový účet zatím nemáte, bude možné o něj zažádat ještě v průběhu závodu na místě.
Podmínkou předání cen není účast v závodě Primátorský štít. Ceny mohou být předány i zákonnému zástupci závodníka u nezletilých závodníků, případně proti podpisu a předložení OP u jiných, než zákonných zástupců.

redakce Ré

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>