Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Závodění
The Czech Sailing Academy (NeuroCentrum Group)
 
      připravuje na závěr letošních letních prázdnin 1. ročník CSA (INTERNATIONAL) OPTIMIST RACING CLINIC

 
pod odborným vedením špičkového polského trenéra působícího v Hong Kongu Marka Nostitz-Jackowského. Předběžný termín kliniky je od neděle 21. do neděle 28.8.2011.

Trénink bude probíhat na Baltském moři u polského města Puck. Součástí kliniky bude mezinárodní regata. Klinika je otevřená pro všechny zájemce z řad pokročilých závodníků lodní třídy Optimist, zejména z České republiky, ale je možná i účast závodníků ze zahraničí. Klinika bude vedena v českém a/nebo anglickém jazyce, podle složení a zájmu účastníků. V případě dostatečné poptávky uspořádáme ve stejném termínu a na stejném místě také 1. ročník CSA OPTIMIST SAILING CLINIC určené pro české děti, které na lodích třídy Optimist teprve začínají plachtit.

Vyzýváme tímto všechny potenciální zájemce o účast na této tréninkové příležitosti o vyjádření předběžného zájmu e-mailem na adresu zivny@neurocentrum.cz s uvedením počtu, věku a jachtařské zkušenosti dětí a s uvedením Vašich kontaktních údajů, vč. e-mailové adresy a čísla mobilního telefonu, abychom Vám mohli sdělit bližší informace.

MUDr. Boris Živný
manažer projektu
zivny@neurocentrum.cz

The Czech Sailing Academy, http://sailingacademy.cz

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>